Actueel Toko Arjan Dieren XXX

The Passion

Met Arjan als Pilatus, 29 maart in de Bijlmer
arjan pilatus

De achtste editie van The Passion vindt plaats in Amsterdam Zuidoost (de Bijlmer) en heeft dit jaar het thema 'ik zie jou'. Hierin speelt Arjan de rol van Pilatus. 29 maart 2018, 20:30 uur, live bij EO en KRO-NCRV op NPO 1.

Selma Ann Louis

selma ann louis

Stichting Theateralliantie presenteert in samenwerking met Bos Theaterproducties: Selma Ann Louis. De nieuwe roadmovie-musical, waarin Plien & Bianca en Arjan Ederveen voor het eerst samen op het toneel staan.

OVER DE VOORSTELLING

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen, en onder anderen Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman.

De regie is in handen van Pieter Kramer: inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscènes, dubbelrollen en haastverkledingen. De muziek wordt verzorgd door de gebroeders Groenteman. Het script is geschreven door Nathan Vecht.

SPEELLOCATIES

De voorstelling gaat op 6 mei 2018 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is vervolgens tot en met juli 2018 te zien in de volgende theaters:

Actueel oud nieuws > > >
toko@xs4all.nl | 06 – 43 160 068